جلسه هم اندیشی به منظور تعیین اولویت ها و عملیاتی نمودن تفاهم نامه اخیر همکاری مشترک میان دانشکده فنی انقلاب اسلامی و شرکت توسعه مهارت نماتک
جلسه هم اندیشی به منظور تعیین اولویت ها و عملیاتی نمودن تفاهم نامه اخیر همکاری مشترک میان دانشکده فنی انقلاب اسلامی و شرکت توسعه مهارت نماتک
روز دوشنبه مورخ سوم مرداد ماه 1401 نشستی به میزبانی حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشکده، با حضور ریاست محترم دانشکده فنی انقلاب اسلامی و جمعی از اعضای ارجمند هیئت علمی و نیز برخی از همکاران محترم مرتبط با موضوع جلسه، به منظور عملیاتی سازی تفاهم نامه ای که اخیراً در تاریخ 26 تیرماه در خصوص همکاری های مشترک طرفین، جهت تولید و عرضه محتوای آموزش های تخصصی-حرفه ای در زمینه های فنی و مهارتی، به امضا رسیده است، تشکیل گردید.
جلسه با خیر مقدم آقای دکتر معلم زاده معاون پژوهش و فناوری دانشکده ، و انجام معرفی و مرور اهداف نشست در راستای ایجاد هم افزایی جهت حمایت گسترده از تولید بسته های تخصصی-مهارتی نیاز محور و نیز تقویت فرایند تربیت پنجه های کارآمد به منظور حرکت در مسیر تحقق یکی از منویات مقام معظم رهبری و تقویت و ارتقاء نقش مولّد و اثرگذار دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه اشتغال و کارآفرینی مبتنی بر ظرفیت های بومی موجود در کشور، به عنوان یکی از سیاست های جناب آقای دکتر خسرویان ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، آغاز شد.
متعاقباً جناب آقای دکتر محمدی زرندینی ریاست محترم دانشکده فنی انقلاب اسلامی ضمن استقبال از حضور میهمانان و تشکیل این جلسه، در خصوص اجرایی نمودن تفاهم نامه اخیر با شرکت نماتک جهت تولید محتوای فنی-مهارتی با محوریت پاسخ به نیاز جامعه و صنعت و توسعه برنامه های ترکیبی آموزشهای آزاد به صورت مجازی-حضوری، در کلیه رشته های موجود دانشکده تاکید نمودند و ابراز امیدواری کردند که با اجرایی شدن این تفاهم نامه، در خصوص گسترش عدالت آموزشی و اشتغال آفرینی برای جوانان با استعداد ایران اسلامی گام های موثری برداشته خواهد شد.
در ادامه آقای مهندس گودینی رییس هیات مدیره شرکت نماتک ، اظهار داشتند در حال حاضر در شرکت نماتک بیش از صد پکیج آموزشی در حوزه فنی و مهندسی تولید شده است . با این وجود بر اساس نیاز جامعه و صنعت ، جهت گیری آتی شرکت نماتک به سمت آموزش های مورد نیاز تکنسین های فنی در زمینه های مختلف حرکت کرده و به شدت مورد استقبال قرار گرفته است.
علاوه بر موارد یاد شده، آقایان دکتر فضلوی مدیر گروه رشته عمران، مهندس رجایی مدیر گروه رشته جوشکاری، حنیفه مدیر گروه رشته هنر، دکتر عبداله زاده مدیر گروه رشته معماری، مهندس عابدی به نمایندگی از گروه امور پژوهشی و نیز خانم مهندس محمدی فر سرپرست آزمایشگاه های گروه مهندسی مکانیک، نکاتی را جهت امکان سنجی و عملیاتی سازی تولید محتوای بسته های مشترک آموزشی مهارت محور مطرح نمودند.
پس از بحث و تبادل نظرات میان حاضران در جلسه برخی عناوین به عنوان اولویت های اولیه برای انجام اقدامات اجرایی مشترک، مورد توافق قرار گرفت. متعاقبا برنامه با بازدید نمایندگان شرکت نماتک از تعدادی از کارگاه های و آزمایشگاه های زیر مجموعه گروه مهندسی مکانیک و نیز گروه هنر و معماری، پیگیری و خاتمه یافت.